7. A hálózat működése

Hálózatunk működése három részre osztható.

1. Szakmai hátterünkkel lehetővé tesszük a tudatos táplálkozás kialakítását az Ön éttermében.

2. Informáljuk az embereket a wellness világáról, az egészséges életmódról és a tudatos táplálkozásról. Ráirányítjuk a közönség figyelmét, hogy hol vannak azok a vendéglátóhelyek, akik oda figyelnek a vendég azon igényére, hogy szeretne egészségesebben étkezni.

3. Hálózatunkat különböző médiák segítségével népszerűsítjük.


Részletesebben:

1. Szakmai hátterünkkel lehetővé tesszük a tudatos táplálkozás kialakítását éttermében.

Mit jelent a tudatos táplálkozás?
Egyszerűen annyit, hogy az illető odafigyel arra, hogy mit eszik, illetve miből mennyit eszik. Ha valaki tudatosan táplálkozik, többféle módszert követhet. Lehet, hogy fogyókúrázik, sportoló, ezért speciális étrendet követ, cukorbeteg, ezért oda kell figyelnie, hogy szénhidrátból mennyit fogyaszt vagy egyszerűen csak a vonalaira szeretne vigyázni. Bármilyen étkezési módszert is követ az illető, ezen módszereknek van egy közös vonásuk.

Ez a közös vonás pedig az, hogy az ételek tápanyag-összetétele alapján kategorizálják az adott ételt, tehát a kalória, a fehérje, a szénhidrát és a zsír szerint.

Ezen információknak az ismeretében lehet tudatosan táplálkozni. Egy étlap kínálata bőséges választékot ad mindenkinek, bármilyen módszert vagy fogyókúra-őrületet is szeretne követni. A vendég találhat rajta zsírszegény, kalória szegény, vagy éppen kalória dús, szénhidrát szegény vagy éppen fehérjében gazdag ételeket. Igen ám! De honnan tudja, hogy melyik étel melyik kategóriába fér bele? Nincs más dolgunk, mint feltüntetni az étlapokon az alapvető összetevőket! Ennek kiszámítása, nyilvántartása és feltüntetése elég körülményes feladat. Nem beszélve arról, hogy az adtok étlapon való feltüntetésének csak akkor van értelme, ha azok valóban hitelesek. Nem ámítani szeretnénk a vendéget, hanem valódi, hasznos információkkal ellátni!

Hogy ezek az adatok könnyen, gyorsan és hitelesen kiszámíthatók és kezelhetők legyenek, létrehoztunk egy segédeszközt a tagjaink részére. Ez a

Wellness Restaurant NutriCalc szoftver

A WR (Wellness Restaurant) NutriCalc program teljes megoldást nyújt az ételek alapvető energia és tápértékeinek kiszámolására. A programba egyszerűen csak fel kell vinni az adott étel receptúráját, az összetevők listáját és mennyiségét. A program adatbázisa jelenleg ~1300 alapanyagot és annak értékeit tartalmazza, tehát Önnek nem kell törődnie az alapanyagok felvitelével! A visszajelzések alapján az alapanyagok adatbázisát folyamatosan bővítjük. A programmal a felvitt ételeket tetszés szerint csoportosíthatjuk, rendszerezhetjük. Néhány mozdulattal összeállíthatunk belőlük menüket, heti vagy napi ajánlatokat, vagy akár egész étlapokat is. Tömegétkeztetéshez és rendezvényekhez is hatékony segítséget nyújt, hiszen egyszerre akár 1000 főre is megadhatja a hozzávalók mennyiségét. A program lehetővé teszi, hogy külföldi vendégeit is ellássa az alapvető információkkal a tápanyag összetevőket illetően. Akár ötnyelvű étlapot is készíthet, melyet tizenhat nyelv közül választhat ki. A program alkalmas arra, hogy Ön megfeleljen az élelmiszer törvényben foglalt kötelezettségeinek és naprakész anyaghányad nyilvántartással (kalkuláció) rendelkezzen.

Kérjen ingyenes helyszíni bemutatót a program használatáról!

2. Informáljuk az embereket a Wellness világáról és a tudatos táplálkozásról

Annak érdekében, hogy a közönséget ellássuk érdekes, ugyanakkor valós információkkal a wellnessel kapcsolatban, létrehoztunk egy elektronikus újságot. Ebben az újságban átfogóan foglalkozunk a wellnessel mint életszemlélettel. Itt egyaránt helyet kap a mozgás és annak különböző válfajai, a különböző táplálkozási szokások és azok kifejtése, a szépségápolás és a lélek ápolása is. A magazint naponta frissítjük, hogy minden látogató számára naprakész információt nyújtson és folyamatosan fenntartsa az érdeklődést.

Ennek az újságnak egy fontos része a Wellness Restaurant tagok népszerűsítése is. Az Ön üzletének elérhetőségei és adatai felkerülnek a térképünkre, ahonnan egy kattintással átmehet az érdeklődő az Ön bemutatkozó weboldalára.

Ennek az elektronikus újságnak a feladata az is, hogy ráirányítsa az olvasók figyelmét a tudatos táplálkozás fontosságára és arra, hogy ezt hogyan és hol érhetik el.

3. A szolgáltatás országos népszerűsítése

a) Nyomtatott és elektronikus sajtó

Hálózatunkat hirdetjük az ország nyomtatott és elektronikus médiáiban. Szórólapos és egyéb marketing akciókat szervezünk. A hirdetésekben a Wellness Restaurant szolgáltatást, a logot és a webes Wellness Újságot népszerűsítjük, ahol Ön is hirdetheti saját éttermét.

b) Weboldalunk

Weboldalunkon egy wellness magazint szerkesztünk. Ez a világ bármely pontjáról olvasható, így népszerűsíthetjük a Wellness Restaurant szolgáltatást és az Ön éttermét is.

c) Egy jel, amit mindenki ismer, és a tudatos táplálkozást jelképezi


Hálózatunkat egy logoval láttuk el, amit széles körben ismertté teszünk. Ön a tagsággal megkapja a logo használatának jogát. Tehát, ha valamilyen médiában hirdet és mellé teszi a logonkat, az olvasó tudni fogja, hogy az Ön üzletében lehetősége van a tudatos táplálkozásra. Ezt segíti elő az üzlet bejáratára kihelyezhető logo-matrica is.

CÉLUNK KÖZÖS.
CSATLAKOZZON HOZZÁNK MOST!

TEGYE EGÉSZSÉGESEBBÉ KÖRNYEZETÉT ÉS PROFITÁLJON BELŐLE!

TEHÁT VEGYÜK SORRA, MIT IS KAP A TAGSÁGGAL!

1.Szakmai hátteret a tudatos táplálkozáshoz és a Wellness Restaurant, mint csoport erejét.

2.Egy egyre népszerűbb és ismertebb logo használatának jogát, mely a tudatos táplálkozást hivatott jelképezni.

3.Matricát a Wellness Restaurant logoval, melyet az üzlete bejáratára helyezhet ki.

4.A NutriCalc szoftver használatának jogát.

A tagság érvényessége alatt ingyen megkapja az összes fejlesztést és frissítést.
A WR+ szolgáltatáson keresztül a programba az internet segítségével közvetlenül küldünk összeállított menüket, ételajánlatokat. Hasonlóképpen bővítjük és fejlesztjük az alapanyagokat is.
Az ételeket és menüket a program eltárolja, tehát receptúra vagy étlap változás esetén könnyű a nyomon követés.
A szoftver egyben elkészíti az anyaghányad-nyilvántartást is a törvényi kötelezettségnek megfelelően.
A programmal közvetlenül össze tudja állítani az étlapját, és oda tudja adni a grafikusnak,vagy nyomdásznak, akinek csak a design-nal kell törődnie. Napi vagy heti menüajánlatát közvetlenül össze tudja állítani a programmal és mint étlapot vagy mellékletet ki is tudja nyomtatni.
A programban dietetikusok által hitelesített adatbázis működik.
Az összetevők listáját folyamatosan bővítjük, hogy a különleges alapanyagok és a külföldi konyhák alapanyagai is helyet kapjanak.

5. Internetes megjelenést az Ön üzlete számára.
A wellnessujsag.hu oldalon elhelyezzük az Ön üzlete elérhetőségének adatait és egy linket, melyre ha az érdeklődő rákattint, akkor az Ön üzletének már meglevő weboldala nyílik meg.

A WELLNESS ÉS A TUDATOS TÁPLÁLKOZÁS HÓDÍT.
TARTSON LÉPÉST A TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSOKKAL!
LEGYEN A HÁLÓZAT TAGJA!

< Vissza 3 / 3